Arvonnan säännöt -määräaikaiset sopimukset

Arvonnan säännöt 2017

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä: Kymenlaakson Sähkö Oy, Yhdystie 7, 47200 Elimäki

Myöhemmin tekstissä järjestäjä.

Alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus

Arvontaan osallistuvat kaikki määräaikaisen sopimuksen Online -palvelun kautta sähköpostitarjouksessa kerrottuun päivämäärään mennessä uusivat asiakkaamme. Arvonta on käynnissä marraskuusta 2017 asti toistaiseksi.

Palkinnot, arvonnan suorittamistapa ja ajankohdat

Arvonnan palkintona on 100e arvoinen sähkölahjakortti. Lahjakortti on voimassa 24kk ajan voittopäivästä. Sitä ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortin saaja saa kortin summan arvosta sähköenergiaa Kymenlaakson Sähköltä valitsemallaan sähkösopimuksella. Lahjakortin summa lyhennetään asiakkaan sähkölaskuilta, kunnes summa on kokonaan käytetty. Lahjakortin käyttäminen edellyttää, että asiakkaalla on sopimus sähköenergian ostamisesta Kymenlaakson Sähkön kanssa. Lahjakortin voi hyödyntää vain sähköenergian osuuteen, ei sähkön siirtoon tai veroihin. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja samalla sovitaan palkinnon lunastamisesta.

Arvonta suoritetaan arvonnan voimassaoloajan joka kuukauden ensimmäinen arkipäivä 1.12.2017 alkaen. Mukana arvonnassa ovat kaikki edellisen kuukauden ilmoitettuun päivämäärään mennessä jatkosopimuksen Onlinessa hyväksyneet asiakkaamme. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Arvontaan osallistuminen edellyttää jatkosopimuksen tekemistä Kymenlaakson Sähkön kanssa.

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja paikkakunta eri kanavissaan kuten asiakaslehdessä, nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, arvonnan järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin esteiden sattuessa. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintojen arpajaisverosta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kilpailun osanottajia kohtaan yleensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää ja arvoa. Palkintojen voittajat vapauttavat arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Kaikki arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja arvonnan järjestäjän arvontaa koskevia päätöksiä.  

Rekisteriseloste