Sähkösopimukset Senioriliiton jäsenille

Oletko Senioriliiton jäsen?

Tarjoamme Senioriliiton jäsenille kaksi edullista sähkösopimusvaihtoehtoa, joustavan ja edullisen KSOY Pörssin ja turvallisen, kiinteähintaisen ja 100% ilmastoystävällisen KSOY Takuun. Jos tarvitset apua sopimuksen valinnassa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 05 7780 500 tai kysymällä neuvoa KSOY Chatistä.

Osallistu myös 100 euron sähkölahjakortin arvontaan jättämällä yhteystietosi tämän sivun alaosassa olevaan lomakkeeseen. Arvontaan voit osallistua 31.5.2020 asti ja voittaja arvotaan 1.6.2020. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Tutustu arvonnan sääntöihin.

Valitse sinulle sopivin sähkösopimus

Ksoy_Pörssi_rgb_sininen_842px

KSOY Pörssi sopimuksen hinta perustuu suoraan NordPool-sähköpörssin noteeraukseen. Sähköpörssiä seuraamalla näet seuraavan päivän hinnat tunneittain ja mitä enemmän onnistut ohjaamaan omaa sähkönkäyttöäsi edullisille tunneille, sitä enemmän säästät. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus on edullinen ja joustava valinta.

Senioriliiton jäsenille tarjoamme 10 euron alennuksen sopimuksesta ja 30 päivän maksuttoman kokeilujakson Nextory e- ja äänikirjapalveluun.

Valitse KSOY Pörssi

       

Ksoy_takuu-leveakuva

Valitse ilmastoystävällinen sähkösopimus. KSOY Takuu on tuotettu 100% uusiutuvilla luonnonvaroilla: tuulivoimalla, bioenergialla ja vesivoimalla. KSOY Takuu on 24 kuukauden kiinteähintainen, määräaikainen sopimus.

Senioriliiton jäsenille tarjoamme ensimmäiset 12 kuukautta perusmaksu 0 euroa (norm. 3,35 eur/kk), jolloin etuus on 40,20 euroa. Lisäksi saat 30 päivän maksuttoman kokeilujakson Nextory e- ja äänikirjapalveluun.

Valitse KSOY Takuu

*Edut koskevat vain uusia sähkösopimuksia. Lue lisää Senioriliitosta.

Arvonta

Ole hyvä, täytä puuttuva tieto.
Lomakkeen tiedoissa ilmeni virheitä. Tarkistathan virheelliset kentät.