Mikä ihana jokapäivä!

Mikä ihana jokapäivä! Sitä me kaipaamme. Sähköä välillemme.
Kymenlaakson Sähkö on tuonut sähköä jokapäivään, arkeen ja juhlaan, jo yli sadan vuoden ajan. Olemme 100% kotimainen, kuntaomisteinen sähköyhtiö, joka panostaa erinomaiseen asiakaspalveluun, kestäviin energiaratkaisuihin ja toiminta-alueemme hyvinvoinnin kehittämiseen.
Lupauksemme on, että sinun ei tarvitse olla energia-alan asiantuntija. Riittää, että sähköyhtiö on.
KSOY. Ja arki virtaa.

Katso uusi videomme Youtubesta (avautuu uuteen ikkunaan).


Hyödynnä edullinen sähkötarjouksesi!

Tee helppo ilmastoteko ja valitse 100% uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä. Kiinteähintaisella sopimuksella sinun ei tarvitse huolehtia sähköpörssin heilahteiluista. Saat etuna 6kk ilman sähköenergian perusmaksua ja osallistut tuotearvontaan!

Katso tarjous


Osallistu arvontaan!

Osallistu arvontaan, joka tuo luksusta arkeen! Kaikkien osallistujien kesken arvomme kahden henkilön luksusmajoituksen AuroraHutissa, Kymijoella Kotkassa. Arvonta suoritetaan 30.11.2021.

Osallistu arvontaan

Syysarvonta 21 FB

Anna lahjaksi lämpöä, valoa ja energiaa!

Mitäpä, jos antaisit syksyn ja talven juhliin lahjaksi lämpöä, valoa ja energiaa sähkölahjakortilla? Sähkölahjakortti on varmasti tarpeellinen lahja esimerkiksi uuteen kotiin muuttavalle nuorelle, merkkipäivää viettävälle tai pukinkonttiin. Voit valita lahjakorttiin haluamasi summan ja toimituksen saa joko pdf:nä sähköpostilla tai pahvisena korttina postissa.

Lue lisää sähkölahjakortista


Katso uusin videomme!

Tsekkaa uusin videomme Youtubesta (avautuu uuteen ikkunaan).