Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Ilmastoystävällistä sähköä on helppo hankkia

14.4.2021

Yhä useampi valitsee sähkösopimuksessaan energianlähteeksi ilmastoystävällisen sähkön. Sähkö on tällöin tuotettu uusiutuvilla luonnonvaroilla eli esim. vedellä, tuulella tai bioenergialla.

Kymenlaakson Sähkön myymästä sähköstä noin puolet hankitaan pohjoismaisesta sähköpörssistä ja noin 46 prosenttia tuotetaan omilla tuotanto-osuuksilla. Tästä jo noin 93 prosenttia on hiilineutraalisti tuotettua.

Tuotteistamme KSOY Takuu on 24 kuukauden määräaikainen ja kiinteähintainen sähkösopimus, joka on tuotettu 100 prosenttisesti uusiutuvilla luonnonvaroilla; vedellä, tuulella ja bioenergialla. Yksityismyynnin myyntipäällikkö Minna Vuorinen kertoo, että moni vaihtaa nyt kodin sähkösopimuksen KSOY Takuuseen vain ja ainoastaan ympäristövastuullisuussyistä. – Monet asiakkaat ovat valinneet KSOY Takuu -sopimuksen, koska haluavat näin osoittaa olevansa huolissaan ilmastostamme. Asiakkaat ovat kommentoineet, että ilmastoystävällinen sähkösopimus on yksi helpoimmista tavoista pienentää hiilijalanjälkeä. Kuukausittainen hintaero toisella tuotantomuodolla tuotettuun sähköön ei ole monestikaan merkittävä, joten valinta ilmaston puolesta on helppo tehdä. Olen itsekin valinnut kyseisen tuotteen.

Ilmastovastuullinen teko on siis helppo tehdä esimerkiksi sähkönhankinnan kautta. Sähköä voi hyvillä mielin käyttää, kun on huolehtinut siitä, että sähkön alkuperä on ilmastolle ystävällinen.

Tee kanssamme helppo ilmastoteko ja valitse KSOY Takuu!

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki