Aurinkosähköjärjestelmä juuri sinulle!

Onko suunnitelmissasi ryhtyä tuottamaan omaa energiaa auringosta? Etsitkö tuttua ja luotettavaa kumppania?

KSOY Oma aurinko -aurinkosähköjärjestelmän avulla oman sähköntuotannon aloittaminen on vaivatonta. Etsitpä aurinkosähköjärjestelmää kotitalouteen, yritykselle tai maatilalle, saat meiltä kaikki omaan sähköntuotantoon tarvittavat palvelut yhdessä paketissa.

Tutustu KSOY Oma aurinko -tuotepakettiin ja aurinkosähköjärjestelmien perustietoihin joko nettisivujemme aurinkosähköinfo -osiosta tai lataamalla maksuton pdf -muotoinen aurinkosähkön tuottajan opas. Selvitä aurinkosähkölaskurilla minkä kokoinen järjestelmä sopii sinun kohteeseesi tai kysy hinta-arvio juuri sinulle sopivasta paketista.

Kaikissa kysymyksissäsi voit ottaa yhteyttä asiantuntijaamme: omaaurinko@ksoy.fi tai 05 7780 500.

Huom! Koronavirustilanne aiheuttaa muutoksia myös aurinkosähköjärjestelmien kartoituskäynteihin ja asennuksiin. Koko toimialueellamme noudatamme kaikkia viranomaisten ohjeita, ja järjestelmien kartoituksia tai asennuksia ei tällä hetkellä tehdä lainkaan Uudellamaalla. Tarjousten ja muiden lisätietojen osalta voit olla meihin yhteydessä puhelimitse sekä verkon välityksellä.

Katso KSOY Studion aurinkosähköä käsittelevä ensimmäinen jakso osoitteessa ksoy.fi/studio. Jaksossa Olli Laitinen ja Ari Vähä-Impola Kymenlaakson Sähköstä keskustelevat aurinkosähköstä, sen ominaisuuksista, asennuksesta, lupa-asioista ja muista aurinkosähköön liittyvistä käytännön asioista juontaja Kimmo Ohtosen kanssa.

KSOY Studioon