Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Hyödynnä etusi Nextory e- ja äänikirjapalveluun

Kiitos, kun olet Kymenlaakson Sähkön asiakas!

Kymenlaakson Sähkön asiakkaana käytössäsi on kaksi huippuetua Nextory e- ja äänikirjapalveluun. Valitse etusi alla olevista laatikoista.

Nextory on kirjapalvelu, josta löytyy satojatuhansia e- ja äänikirjoja, joita voit kuunnella ja lukea suoraan älypuhelimellasi tai tabletillasi. Sovelluksessa löydät kirjavinkkejä juuri sinulle, viimeisimmät uutuudet, kaunokirjallisuuden klassikot, elämäkerrat, dekkarit ja paljon muuta.
Nextory tarjoaa kolme eri tilausvaihtoehtoa: Pronssi, Kulta ja Perhe (alk. 9,99/kk), joista voit valita itsellesi sopivimman.

Olit sitten etsimässä iltasatuja tai jännitystä arkeen, löydät aina suosikkikirjailijasi ja lempikirjasi Nextorysta.

6 viikkoa maksutta (Vain Nextoryn uusille asiakkaille)

Kokeile Nextorya 6 viikkoa ilmaiseksi!

Ilmaisen kokeilujakson jälkeen voit jatkaa halutessasi tilausta (alk. 9,99 €/kk). Tarjouksessa ei ole sitoutumisaikaa, ja voit irtisanoa tilauksesi milloin haluat.

Tarjous koskee ainoastaan Nextoryn uusia asiakkaita.

Nextoryn koejakso muuttuu automaattisesti tavalliseksi tilaukseksi, ellet irtisano tilausta ennen koejakson päättymistä. Tilauksen voit irtisanoa milloin haluat Nextoryn sivustolla tai sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@nextory.fi. Kun tilaus muuttuu tavalliseksi tilaukseksi, laskutus tapahtuu valitsemasi tilauksen mukaisesti.

Jos sinulla tulee kysyttävää Nextory edusta, otathan yhteyttä suoraan Nextoryn asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu@nextory.fi.

Käytä etusi

3kk puoleen hintaan (Nextorya aiemmin kokeilleille)

Mikäli olet jo kokeillut Nextorya aiemmin, muttet silloin halunnut jatkaa tilaustasi, saat nyt mainion tarjouksen: palaa Nextoryyn ja nauti seuraavat 3 kk puoleen hintaan.

Nextoryn alennusjakso muuttuu automaattisesti tavalliseksi tilaukseksi, ellet irtisano tilausta ennen alennusjakson päättymistä. Tilauksen voit irtisanoa milloin haluat Nextoryn sivustolla tai sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@nextory.fi. Kun tilaus muuttuu tavalliseksi tilaukseksi, laskutus tapahtuu valitsemasi tilauksen mukaisesti.

Jos sinulla tulee kysyttävää Nextory edusta, otathan yhteyttä suoraan Nextoryn asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu@nextory.fi.

Käytä etusi

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki