Tarjouksemme Ammattiliitto Pron jäsenille

pro_logo_rgb

Ammattiliitto Pron jäsenenä saat etuja ja alennuksia sähkösopimuksistamme. Alennukset ja edut koskevat tämän kampanjasivun kautta tehtyjä uusia sopimuksia, eikä niitä voi yhdistää jo voimassa oleviin määräaikaisiin sopimuksiin.

Sähkösopimuksen tehneille tarjoamme lisäetuutena Nextoryn e- ja äänikirjoista ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi ja ensimmäinen maksullinen kuukausi -50%. Etuus 20-30 euroa, riippuen valitusta paketista. Netin kautta sopimuksen tehneille lähetämme sähköpostitse linkin palveluun, josta etuuden saa. Huom! Nextory etu on tarkoitettu vain uusille Nextory -tilaajille.

Valitse sinulle sopivin sähkösopimus

Ksoy_kampanja_rgb_sininen_res_72

KSOY Kampanja on 24 kuukauden kiinteähintainen, määräaikainen sopimus. Ammattiliitto Pron jäsenille tarjoamme kertahyvityksenä 10 euron alennusta.

Valitse KSOY Kampanja

Ksoy_takuu-leveakuva

Valitse ilmastoystävällinen sähkösopimus. KSOY Takuu on tuotettu 100% uusiutuvilla luonnonvaroilla: tuulivoimalla, bioenergialla ja vesivoimalla.

KSOY Takuu on 24 kuukauden kiinteähintainen, määräaikainen sopimus. Ammattiliitto Pron jäsenille tarjoamme perusmaksusta 12 kuukautta 0 euroa, jolloin etuus on 40 euroa.

Valitse KSOY Takuu

Katso alueelliset etuutemme Ammattiliitto Pron jäsenille

Tarjoamme Ammattiliitto Pron Kymi-Saimaan piirin jäsenille alennusta aurinkosähköjärjestelmistämme ja sähköauton latausasemistamme.

Katso edut tästä


Kymenlaakson Sähkö Oy on eteenpäin katsova energiayhtiö, joka on tuonut suomalaisille virtaa arkeen jo sadan vuoden ajan. KSOY:n toimintaperiaatteen mukaan asiakkaan ei tarvitse olla energia-alan asiantuntija – riittää, että sähköyhtiö on. KSOY toimittaa sähköä yli 100 000 asiakkaalle, joiden tarpeet ja toiveet se tuntee.

Yritys panostaa monipuoliseen energiantuotantoon, sähköverkkonsa tinkimättömään kehittämiseen ja tekee pitkäjänteistä, tuloksiin tähtäävää työtä ihmisen, ympäristön ja yhteiskunnan puolesta. KSOY. Ja arki virtaa.

Lisäetu sähkösopimuksen tehneille

Nextory

Lisäetuna saat myös 30 päivän ilmaisen käyttöoikeuden Nextory e- ja äänikirjapalveluun ja sen jälkeen ensimmäisen kuukauden puoleen hintaan. Huom! Etu vain uusille Nextory -tilaajille.